DU VILL BLI NÅGOT DU REDAN ÄR,TRAGISKT FAKTISKT





Siiiidecut babababababa,blogg.se är snäll och jag kunde fixa min design och lägga upp bilder! livet leker igen..bababababa. Ska äta pizza som pappa var snäll och har bakat. Eller vänta! Säger man lagat eller bakat haha? Aja, babababababababa. JAG ÄR GLAAAD :D

DJ HÖJ VOLYMEN JAG HÖR INGET


Bjuder på en gammal bild :)

MÅR TOPPEN,FINNS INGET MER ATT SKRIVA!!!

GAAAAH! DET VÄNDER OM NU OCH JAG GILLAR DET

Hänt något med blogg.se så man kan inte ladda upp nått. Uppdaterar senare,är iallafall ledig från skolan idag..vi har en såkallad K dag xD Haha ironiskt jag vet!

DET BRINNER I HJÄRTAT


Finns inte ord för hur mycket jag älskar skor! Får seriöst aldrig noooog,vill bara ha mer och mer ;)

SAKNAR DIG MEN ÄNDÅ INTE,DU VERKADE SPECIELL


Skulle inte sitta fel med detta i garderoben!

KAN INTE FATTA ATT JAG FORTFARANDE TÄNKER PÅ DIG


Bild från igår :)  (röda läppar,grr)

Som ni såg på bilderna från igår så hade jag och lamija sjukt kul,fick mig på andra tankar hela kvällen nu med. Varför tänker jag fortfarande på dig..du gör säkert inte detsamma så varför gör jag det? Måste lära mig att gå vidare..

ALLA HADE BFF FÖRUTOM SIV FÖR HON HADE ETT LIV













BRUKAR HÖRA DITT VACKRA SKRATT NÄR VÄGGARNA TALAR


Foto: Taget och redigerat av mig

Får tacka så mycket för dom söta kommentarerna :)

DU KOMMER BARA IHÅG MIG SOM DIN VÄN,INGET MER



Dagarna går och för varje dag som kommer glömmer vissa dagarna då dom var lyckliga och glada med den dom älskade..efter någon månad går den vidare och glömmer av den förra.Känner att livet kan ta det lite lugnt nu och sakta ner tiden för jag hinner knappt med,känns som det var igår du och jag sågs för första gången.Det var en härlig sommardag och jag lär aldrig glömma den dan asså,jag kommer ihåg dig som den lyckligaste flickan i världen för att hon hade funnit en vän som hon kunde lite på och älska livet ut. Men du verkar bara komma ihåg dagarna vi bråkade eller inte kunde träffas inget mer. För dig var jag nog bara en vanlig vän som du kan skita i när som helst. Medans jag var beredd på att dö för att få se dig lyckig och glad till vilket pris som helst,och om du nu är lycklig med dom du är med och med henne så tänk inte på hur jag har det utan fortsätt med ditt. Du har förändrats som person en hel del och utseendemässigt med. För ungefär tre år sedan hade du fint kort brunt/rött hår och var som solen själv,medans nu så går du med huvudet ner i marken och håret har förvandlats till svart. Du var min bästa vän och som jag alltid sagt tidigare,visst vi är som två främmande personer för varandra nu men jag lär aldrig glömma den gamla ******. Mina vänner tycker jag ska glömma dig och släppa taget så lätt som du redan gjort men det lär nog inte hända på ett tag,kan säkert ta några år tills du försvinner helt hos mig.

BARA ATT GILLA LÄGET OCH FORTSÄTTA SOM JAG GÖR NU





Räcker med att skriva Alex Evans och man svimmar.

TUR ATT FALSKA MÄNNISKOR VISAR SIG SENARE




Foto: Taget av självutlösaren   Dagens: Linne/GinaTricot  Leggins/Calypzo  Kjol/Lindex  Jacka/HM

Fredagmys med familjen!

LÄNGTAR TILLS VI KAN SES




Vill ha sommarkläder!

TIDEN RINNER SNART UT OCH JAG HAR INTE HITTAT HAN ÄN




VI SKULLE GÅ HAND I HAND,GÅR NU BARA FÖBI VARRAN




Foto: Taget av självutlösare  Dagens: Skjorta/GinaTricot  Leggins/HM

Känner att jag tar upp det ofta men jag måste verkligen få skriva av mig,vänner - inte vänner. Tiden gick riktigt fort med dig och nu är det som om vi inte känner varandra..hur kunde det hända? Vi var inte menade för varandra,jag vet det men det känns tomt utan dig här. *Ett stort tomt hål..det är dig som jag saknar*. Skriver låtar dag och natt om allt som jag går igenom just nu,fatta att du är saknad men jag måste få in att du och jag aldrig kommer bli vänner igen..

(Som jag skrev i förra inlägget idag i skolan så blev jag av med datan,men den är tillbaka haha ;D )

DATAFÖRBUD

HAR INGEN DATA!


DET LÄTTAR NÄR MAN INTE HÖR NÅTT FRÅN DIG LÄNGRE




WEHEARTIT

INGEN KOMMENTAR


Tröttnar nästan aldrig på leopardmönstrat,ser helt galet bra ut liksom. Själv har jag nog ingen plagg med det men ska ta och skaffa mig det snart kanske..sjukt snyggt iallafall!

SÄG SOM DET ÄR,BLIR SÅRAD OAVSETT VAD DU SÄGER


världens underbaraste på film

Har suttit och skrivigt en låt,ärligt asså det finns inget bättre än att skriva låtar när man är på det humöret..som jag är på för det mesta haha.
Har skrivigt låtar sen jag var rätt liten typ sju/åtta fast då handlade dom mer om typ du är min bästa vän och jag ä din bästa vän,vi kan vara bästa vänner tillsammans lalalalala..så himla gulliga texter fanns det då. Nu är det mer i wanna f*ck you och massa annat haha,ärligt var allt bättre förr när man inte förstod så mycket och bara hade typ tre vänner som man alltid var med och sen en bästaste vän..ni är det typ att man kännder halva landet och sen har man kanske en bästa vän men byter varje år..inte kul att växa upp ibland känner jag.

MAN SER I DINA ÖGON ATT DU SMÅ LER NÄR VI SES





Foto: Taget av självutlösaren och mig  Dagens: Stor tröja/Gina Tricot  Leggins/HM  Halsduk/Weekday  Skor/Scorett

Jaha okej jag kan ju säga att jag var i Göteborg hela dagen med lamija igår så jag kunde inte blogga då,och när jag kom hem var jag gryymt trött kan jag medela haha. Shoppade en del där som,skor som jag har typ dödat mig för hehe..är iallafall precis hemkommen från skolan/gitarr. Finns inte så mycket att skriva mer nu,har ju nationella om några veckor och det är INTE okej! Ska ta och börja plugga inför matte provet som är på onsdag.

DET ÄR NI SOM INSPIRERAR ATT FORTSÄTTA VIDARE





Domhär kvinnornas låtar får en att fortsätta älska det man gör,och fortsätta kämpa för att få det man vill!

IBLAND GÅR INTE ALLT SOM PLANERAT


Foto: Taget och redigerat av mig

Skulle ha åkt till lager 157 idag men så blev det alltså inte tyvärr..får sitta hemma och plugga in lite matte innan prov,men självklart  dunkar man musik också.
Man planerar sen måste man planera om igen för att några hoppar av tåget och väljer att ta andra vägen istället,så kan man göra om man inte vill se den andra ledsen och sårad. Låtsas som om vi aldrig delat något,bara fortsätter sin väg utan att titta bak och se vad den har ställt till med. Vet du överhuvudtaget vad det är som vi har pratat om hela tiden..för i mina ögon ser det ut som att du har gjort ditt och tackat och gått. Tackar så mycket för den rätt korta tiden med dig,folk säger att man aldrig kan glömma viktiga personer men för mig verkar det inte bli så svårt eftersom jag inte har något val utan måste glömma dig för du lär inte komma tillbaka. Önskar jag kunde säga att jag inte saknar dig men då skulle jag ljuga för mig själv..

DETTA KALLAS FÖRÄNDRING,BÅDE UT OCH INSIDA


Har varigt en mysa med familjen kväll och resten nu blir att vara social vid datan en stund till sen kommer jag somna haha,har kollat igenom bilderna igen och hade lust att vara lite rolig! Lite sådär halvt kopierar Rihanna med att byta frisyr rätt ofta :D Helt okej för mig,hon är ju en grym sångerska och säkert lika grym som person!

F*CKING BAD,LIKE ALWAYS

Finns ärligt ingen bättre än P!nk :D Älskar henne!


VART KAN MAN HITTA SKÖNHETEN HOS DIG,FINNS JU INTE




JAG SAKNAR DIG SOMMAR!

VAD MER BEGÄR DU




VI HADE ALLT, MEN DU GAV UPP EFTER BARA DAG ETT


Foto: Taget av mig 

Japp jag är riktigt kass på att blogga,ingen snack om saken! Har vart med min sjuka tönt Miranda så får skylla min dåliga uppdatering på henne haha.. Ska snart iväg och träna,hörs väl!

LIVET GÅR VIDARE,OCH JAG SER ATT DU OCKSÅ GÖR DET


WEHEARTIT

Vi var som natt och dag,
älskar varandra men kom inte direkt bra överens på något sätt..antingen blev någon av oss avis eller så kunde vi helt enkelt inte träffas för vi hade annat för oss. Nu när det har gått några år så ser man att båda har växt upp och blivigt starkare,vilket är underbart på ett sätt. Jag ångra vekligen inte tiden med dig,men jag vet att vi inte direkt var menade som bästa vänner heller. Du fattade direkt om någon var fel,du frågade alltid: hur är det älskling? Jag behöver inte skriva namn för du vet själv vem du är,och du är något speciellt. Vi delade allt som man kan dela med sin andra hälft bokstavligt talat..hoppas du har det bra med dina vänner och sköt om dig vännen!<3

DET VAR INTE VÄRT ALLT JAG FICK GÅ IGENOM



Dagens: Tunika/Lindex (riktigt gammal men älskar den fortfarande)  Lång cardigan/HM  Halsduk/Stickat själv  Leggins/HM  Skor/Converse (a)

Ikväll är det gymnasiemässa,snacka om att det går fort! Tänk..om tre år har jag gått ut gymnasiet och ska börja läsa på högskolan. Det är sånt som jag alltid har drömt om att jag ska göra när jag gick i 6an/7an och just nu är det dags att söka inför gymnasium. Hur bra som helst!!

ALLT ÄR GLÖMT,OCH LÄR ALDRIG KOMMA TILLBAKA





Älskar när man kan piffa upp en tråkig enfärgad topp med en snygg halsduk/scarf,behöver nog inte säga mer än så.Ni fattar ;)


Pallar inte vara nere längre,folk undrar vad som har hänt och att ta upp det är bara jobbigt..så jag tänker fortsätta vara mitt glada jag som jag alltid är och glömma allt. Inte det lättaste men jag sätter på mig poker face masken igen och fortsätter leva vidare!

FÖRSTÅR INTE ATT JAG LITADE PÅ DIG TILL 10000%


Foto: Taget av mig    Dagens: Rosa linne/BikBok  Kort jacka/Rut m.fl  Svarta chinos/BikBok  Halsband/Lindex

Sitter hemma nu och tänker,wow jag var seriöst dum som gick på allt asså..men var inte orolig! Man lär sig av sina misstag,och mitt misstag här var att lita på dig. Klarar mig galant med dom vänner jag har..dom ställer upp och bryr sig inte om sånna små saker som du tänker på.
Har tänkt mycket på att dom som har gjort misstag flera gånger men inte lärt sig att göra rätt nästa gång..vad är det för vitts med att göra misstagen då? Det blir inte misstag då utan en vana. En vana att såra folk..

ÖNSKAR JAG KUNDE SPOLA TILLBAKA TIDEN...TYP







NU ÄR DET ÖVER BABE, DU HAR GJORT DITT VAL!
IT´S TIME TO SAY GOODBYE!

DU FÖRSTÅR INTE HUR JAG HAR DET UTAN ETT SVAR





Jag trodde ärligt att det inte var någon fara,men va***? Ärligt,brukar inte folk höra av sig eller? Jag saknar så inni..men om jag säger det blir det bara fel och säger jag inte det blir bara du förvirrad. Seriöst ibland är det skit komplicerat :o Men jag saknar dig verkligen och så mycket vet jag helt säkert!
Hoppas du har det bra vart du är står just nu,ville bara höra din röst..<3

JAG VET ATT JAG INTE SKA OROA MIG MEN JAG ÄR RÄDD


Gammal bild som jag själv har ritat

Har varigt en riktigt seg söndag,har bara suttit och kollat på filmer och damsugit huset.
Jag känner mig rädd..rädd för att du ska lämna mig som alla andra gör,dom leker med mig några månader sen är det över och det blir som om jag inte finns längre. Tänk om du gör så? Jag är verkligen rädd..för sanningen är att jag älskar dig. Du är inte som dom andra idioterna,du är speciell och jag gillar det. Hoppas bara det håller i sig.

GÖR DET DITT HJÄRTA VILL, INTE DET SOM FOLK SÄGER






WEHEARTIT

NÄR DU ROPAR PÅ MITT NAMN KÄNNS DET SOM BÖN



September 2009

Juni/Juli 2010 innan jag färgade håret

Augusti 2010 nyfärgat

Augusti 2010 klippte lugg några veckor senare,började bli mer stilsäker då

September/Oktober 2010 som sagt stilsäker

Oktober/November 2010 denna bilden var det många som gillade

December 2010 då klippte jag av allt det långa "trendiga" håret,det var mååånga som frågade varför och nu får ni svaret: det är så himla många nu som har långa fint självlockande hår med mittbena för det mesta och har likadan stil också..och jag är en sån som inte vill se ut som alla andra utan vill ha min egen stil för mig själv hehe ;) Och dessutom har jag länge velat pröva en ny frisyr!

Dagen har gått riktigt fort,har lust att ändra lite saker här på bloggen så den blir lite roligare.
Kommer skriva ner mina tankar här på bloggen istället för att skriva på papper så jag kan få dela med mig av det som kommer upp i mitt huvud. Idag har jag länge tänkt på att köpa en ny mobil eftersom min går i bitar varje gång jag tappar den och jag har kollat runt lite och tror att det kommer bli en blackberry så jag slipper krångla med en ny mobil som jag inte förstår mig på ;)
Vet inte riktigt om föräldrarna kommer hålla med mig men det är en helt annan sak haha..
Har även kommit på att det kostar rätt mycket utan att man tänker på det själv,till exempel: smsar 24/7 typ,måste alltid köpa något när jag är ute,är hungrig 24/7,vill ha en massa saker hela tiden från pappa. Aa jag kommer inte på mer nu men det kostar ju en massa liksom. Får komma på ett sätt att vara snäll och inte göra av med pengar lika mycket längre!

IBLAND KAN JAG BARA INTE TÄNKA KLART HELT ENKELT







Rött läppstift!! Finns seriöst inget snyggare nu när det är vitt överallt och man ska på fest eller bara sådär till vardags. Sjukt snyggt helt enkelt :D


Är vaken nu och har bara suttit vid tvn och smsat typ,dagen blir väl att fortsätta med det.
Har märkt att ja är ganska tråkig på bloggen nu den senaste tiden men jag har ärligt inte haft tid faktiskt,men jag ska bättra mig ;)

JAG BLIR SNART GALEN,VAD SKA BLI MITT VAL

Just nu dunkar jag denna så alla får ont i öronen!


KANSKE ÄR DET DIG SOM JAG HAR VÄNTAT PÅ




WEHEARTIT

Nu är jag hemma och kommer vara helt borta ikväll,för det är fredag och det är familjekväll -_-
Ha det bra!

HAR VART MED OM VÄRRE SAKER SÅ DETTA GÖR INGET


Foto: Taget av självutlösaren   Dagens: Jacka/HM  Linne/Cubus  Jeans/Cheap Monday  Klocka/Gucci  Örhänge/BikBok

Orkar inte skriva så värst mycket men just nu så sitter jag och lyssnar på All Time Low - Remembering Sunday.
Sjuukt bra låt kan jag säga!

DET HÄNDER NÅGOT NYTT VARJE DAG




NÄR ARMARNA KOM RUNT MIG BLEV JAG HELT VARM



Foto: Taget av självutlösaren    Dagens: Topp/Lindex  Tub topp/HM  Kjol/Lindex (för lääänge sen)   Leggins/HM

Sitter och lyssnar på musik medans jag smsar ;) Har precis kommit hem typ,först var det skola som vanligt sen följde
http://fotonbysandra.blogg.se/ med hem till mig och sen fick det bli att spela gitarr.
Awesome dag känner jag faktiskt..nu får det bli att läsa engelska boken.

HAR INTE VARIGT SÅHÄR GLAD SEN HAN FÖRSVANN





WEHEARTIT

NÄR JAG TITTAR PÅ MOBILEN OCH DITT NAMN STÅR DÄR



Foto: taget av självutlösaren     Dagens: Stor tröja/Outlet  Leggins/Forever 21  Halsduk/Stickat själv (a)  Klocka/Ur&Pen

Nu är jag hemma efter första dagen i skolan efter lovet,
rätt okej dag typ.
Många reagerade på mitt hår eftersom sist folk såg mig hade jag rätt långt haha ;)
Till och med städerskan tyckte om det..rätt läskigt när hon sa det faktsikt. Nu ska jag ta och spela lite gitarr och sen blir det att försöka läsa ut hela engelska boken,får se hur det kommer gå då..
Ha´t gött :D

VART MAN ÄN GÅR VÄNDER SIG NÅGON EMOT DIG


Min version av your call - secondhand sereande, hoppas ni inte blir allt för döva ;)
Btw man ser inte mig så bra men sak samma!

JAG TÄNKER INTE GE MIG EFTER TRE VECKOR


Bjuder på en bild på oss,haha mattan åkte fram och just då tog kameran bild så vi ser sjukt fina ut xD


Sitter på en madras hemma hos kusinen
och lyssnar på bra musik och chattar med en rolig människa :)
Blir A6 som sagt nu,ha det bra!

DU BEHÖVER INTE FÖRSÖKA MED NÅGOT DU INTE ÄR BRA PÅ





Skor är det bästa som finns enligt mig,jag har hur många som helst men kommer nog aldrig tröttna på att köpa fler!

Sitter hemma hos kusinen och har trökigt kul,hon är och duschar just nu och jag har med gitarren så dör gör jag iallafall inte ;)
Imorgon blir det ännu mer shopping innan skolan på måndag..kommer bli kul imorgon.


STARTADE ETT NYTT LIV OCH DET GÅR FRAMMÅT, TACK


Fick ta en gammal bild haha :) 2008 tror jag?


HYGIEN
Hur ofta duschar du? - varranan dag typ
Använder du deo? - japp
Brukar du borsta tänderna varje dag? - jao typ
Använder du parfym? - klart


VAD FÖREDRAR DU
cola/Fanta? - cola!
Tv/Data? - data
Blå/Rosa? - rosa (a)
Skola/Jobb? - jobb
Fest/Softa? - haha softa deklart


FRÅGOR:
Vad tycker du om kärlek? - finns många svar på den frågan
När kramade du någon sist? - mirre
Saknar du någon speciell person? - nope inte längre
Har du svårt för att bli kär? - njaa
Ångrar du det? - ohja

Är du singel? - ja

När fick du senast en komplimang? - förut

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? - ja
Gjort något riktigt dumt? - yes
Gjort något du verkligen ångrar? - yes
Åkt ambulans? - nej
Gjort nåt olagligt? - hehe jao
Fått din mamma att gråta? - ja
Skämts över dina föräldrar? - haha kan hända

Skämts över dig själv? - haha ja säkert
Sagt jag älskar dig och menat det? - självklart

Vilka kläder sover du i? - oftast nån t-shirt och sköna byxor
Vad hatar du verkligen? - kan inte riktigt hata men
Varit kär? - yes

Är du ensam nu? - yes
Vill du gifta dig? -  kanske


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - jag
Såg dig gråta? - kommer inte ihåg
Fick dig att gråta? - vet inte
Du gick på bio med? - typ kommer inte ihåg
Skällde på dig? - mamma :]


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit? - nej
Kramat någon? - ja
Pussat någon? -  nej
Köpt någonting? - nej haha
Sjungit? - JAA
Saknat någon? - nja

HAR JAG?
Digitalkamera? - den är jobbig så har en system istället
Telefon på rummet? - nej, mobil
Egen dator? - ja
Husdjur? - ja haha fast kaninen är på altanen
Bra kompisar? - självklart

UTSEENDE
Ögonfärg? - brun
Hårfärg? - röd/halvt lila/svart
Är det din naturliga hårfärg? - nej,svart
Skostorlek? - 36/37

Så nu vet ni liite mer om mig iallafalla haha,jag har ju knappt skrivigt något om mig så fick vara lite snäll och göra det.
Nu ska jag ta och hoppa in i badkaret och vänta tills jag ska ut.
Hörs senare :)

VI KANSKE KLARAR AV DETTA ÅRET UTAN NÅGRA PROBLEM




Underbaring på bild!<3

Sitter och lyssnar på min kuung,sångaren och gitarristen i One night only!
Finns inte ord för hur bra det bandet är,idag blev det en riiktig flum dag haha..en massa skratt och lite repning.
Men det är så det ska vara för två tjockisar som oss,spela 30min och sen käka chips resten av tiden :D
Det kallas att leva livet! Nu ska jag ta tag i lite läxor som kan vara bra att göra ibland ;)

TRE SMÅ LÄTTA ORD SOM VÄGRAR KOMMA UT










Är vaken nu och segar bara,ska städa rummet lite och sen spela gitarr tills Miranda kommer.Då blire myyycket gitarr och självklart NETTO!
Hörs sen sweeties :)

GÅR PÅ MARK SOM INTE ENS HAR BYGGTS ÄN




Foto: Taget av mig      Såg ut såhär idag :)

Jaha jag verkar död idag när det gäller bloggen men det kändes skönt att inte ha andvänt sin data på hela dagen,vart sysselsatt med kusinen hahaha.
Sjukt kul hade vi även om vi inte gjorde så värst mycket men..jaja det fick bli ett sent ilägg nu iallafall.
Imorgon kommer Miranda och då blir det mycket gitarr spel!
Godnatt just nu :D

DU KOMMER BLI FÖRVÅNAD OCH KANSKE TACKSAM




MIN MIN MIN MIN MIN!!
Blivande mannen helt klart ;) Sicken bonus och att han spelar gitarr och är en gryym sångare!
MIN MIN MIN MIN MIN!!

SNÄLLA VÄND OM DETTA ÄR INTE RÄTT VÄG







Haha sov i
soffan i vardagsrummet idag och kommer verkligen göra om det,sjukt skönt att vakna upp och se sin älskling framför sig TVn!!!
Nu ska det bli gitarr spel och mer än så vet jag inte :)
Baiii!

DU ÄR INTE DEN DU VAR IGÅR,JAG KÄNNER INTE IGEN DIG


En riktig favorit :)

ÄVEN ÄNGLAR HAR FULL PACKAT SCHEMA






Boy with a guitar (L) Finns nog inget bättre!!

Sitter och spelar gitarr,jag får seriöst damp om jag inte får spela gitarr. Det är något som tillhör mitt liv och har gjort det i snart nio år. Idag blir det att kolla igenom skolarbeten och
sen kolla vad det finns för låtar man kan spela.
Hade gött! :D

DET BÖRJAR VÄNDA OCH BLI BÄTTRE





Foto: taget av mig/självutlösare även   Dagens: Topp/Forever 21  Linne/JC  Leggins/BikBok  Ny klocka/"Ur&Pen"  Örhänge/Fått i present

Är hemma nu och har suttit nere i källaren med Mirre och bara geekat oss med en gitarr och en data haha.
Kom på en massa galna saker och nu är det klart,vi kommer bilda ett "band" typ.
Det roliga är att det kommer bara vara vi två haha..fast det kommer bli heeelt awesome ändå :D

SNART KOMMER SANNINGEN FRAM OCH DÅ BLIR ALLT BRA



WEHEARTIT

Är nyvaken och ska snart fixa mig för att dra och träffa Mirre. Hörs sen!
Puss :)

MAN KAN ALLTID HOPPAS





Det är alltid svårt att veta!

HAR RAMLAT MÅNGA GÅNGER I DEN GROPEN



Leggins är ett måste i min garderob,och det kommer jag nog aldrig tröttna på heller haha.

Drar oss mot A6 nu,blir ett inlägg lite senare kanske :)
puss och kram!

VART KAN MAN HITTA UTGÅNGEN TILL HELVETET


kvällens outfit bestod av: Svart tröja/Lindex (riktigt fyndigt) rött linne/JC   smycken/Lindex







Foto: Tagna av alla möjliga från igår (a)

Jaha jag är social för första gången haha,dagen har seröst vart riktigt chill.
Bara film,data,äta och konsum! Det kallar man en super bra början på det nya året.
Sitta hemma hos kusinen och gotta sig med sitt godis och sen kräkas för att ha ätit för mycke ;)
Låter lockande va haha? Hoppas på lan ikväll annars blire film resten av denhär unga kvällen.
Jag vet,jag är sjukt trött och flum känner jag med.
Hoppas ni får ett toppen år!!

NYTT KAPITEL, NYTT LIV, NYA SKOR


Dubai

Australien

Crusing i stan

Liseberg med klassen för sista gången

Skolavslutning

Skara sommarland

Diggiloo

Vart med underbara matilda

Tjön

Pink i Göteborg

Fyllde 15

Tyskland

bröllop i Jönköping

Museet

Göteborg med alla 9or

Juul

NYÅR

Bilder från 2010!

ALLT JAG BEHÖVER I ÅR ÄR MIG SJÄLV,VÄNNER & FAMILJ



Jaha då är det första Januari och det är ett nytt år som man ängtligen kan göra rätt,man har lärt sig av sina misstag dom senaste åren och behöver bara göra rätt nu och välja rätt väg när det behövs.
Inte svika dom som aldrig svikit dig,utan lämna dom som gjort dig illa med stolthet.
Kommer bli en lugn dag idag,träffa folk och bara chilla.



RSS 2.0