DIT DU GÅR,DIT GÅR JAG






Foto: Taget av mamma   Dagens: T-shirt/Cubus  Cardigan/HM  Jeans/BikBok  Kängor/Vagabond

Hej på er!
Jag är tillbaka efter en riktig shopping dag,allt blev Cheap Monday haha!Älskar verkligen det märket,och efter det åkte vi till DrottningHolm.Gud vad fint det var när löven hade olika färger i hela trädgården,Stockholm är jätte vackert!Nej nu ska jag ta och kolla lite grejer på nätet,och imorgon åker jag hem.Ha det bra så hörs vi :)

DÖRREN ÄR INTE ÖPPEN,MEN DET FINNS EN NYCKEL




Foto: Taget från WEHEARTIT

Sitter i Stockholm och lyssnar på musik,ska snart sova för imorgon blir det shopping!Godnatt alla :D

RAMLAR NER FRÅN HIMLEN SOM EN ÄNGEL




Foto: Taget av Kusin

Godmorgon?!
Sitter vaken och ska börja packa,snart blir det Stockholm och shopping hela helgen!Hoppas ni får ett bra höstlov oxå,som jag :)
Puss!!

MAN KAN ALDRIG STYRA ÖVER DEN


Foto: Taget av självutlösare

Haha jag har varigt otroligt dålig på uppdatering idag ja jag vet,men jag skyller på att min kusin är här hahahahaha!Vi har sjukt kul så detta är det ända inlägget ikväll,och jag kommer vara halv död lördag,söndag och halva måndag för jag är i Stockholm ;) Så bajs på er och sovsött..jag älskar livet hahahaha :D Är flum!!!!! :D :D :D

KÄNDES SOM EN HELT ANNAN VÄRLD




Foto: Taget av mamma (haha tack tack säger jag väl)

Heej på er!Asså wow vilken kväll det var,jag älskar att stå på scen och önskar att jag kunde få göra det hela tiden för den känslan slår allt och då menar jag bokstavligt allt!!Just nu kollar jag igen en video flera gånger och det är videon som pappa filmade,när jag och min vän kom upp på scen och skulle spela och sjunga.Jag ska försöka lägga ut videon så ni kan få se den.Men nu ska jag kolla om vi har några läxor så vi hörs senare,bye och godnatt för jag är trött haha! Sovgött sweeties! :)

KÄRLEK FÖR SISTA ÖGONKASTET


Foto: Taget av mig

Okej just nu har jag otroligt bråttom,eftersom vi ska samlas 17.00.Så jag måste hinna fixa håret och sminket fort nu..så det blir ett snabbt inlägg!Skriver mer ikväll när jag kommit hem,kram på er :D

HJÄRTAT ÄR KROSSAT I TUSEN BITAR


Foto: Taget av mig

Vad ful man kan bli när man är sårad..

DET RÄCKER NU,DU HAR FÅTT DIN CHANS




Foto: Taget av självutlösare    Dagens: Tröja/Vero Moda  Cardigan/HM  Lackleggins/Forever 21  Hatt/Zara

Jag känner att den här dagen inte direkt var den bästa..matteprovet ska vi inte ens ta upp och sen vänskapen.Asså ibland då är den verkligen skit,jag trodde jag kunde lite på en person men det kunde jag visst inte.Mer behövs inte ta upp här känner jag..
Snart ska jag iväg för att spela gitarr,haha mycket gitarr känner jag!Det kommer inte bli någon bal i nian snacka om fail :(

GÅ OCH LÅT MIG TÄNKA ÖVER DET ISTÄLLET



Foto: Taget av självutlösare    Dagens: min favorit stickade oversize tröja/Rut m.fl

Jaha nu sitter man här hemma, dagen var lite stressig.Först var det vanlig skoldag med matteprov som jag tycker gick bra,efter skolan stack jag hem till en vän och efter det var det att "springa" för att inte missa gitarrlektionen.Jag kommer ha tre lektioner denhär veckan bara för att jag ska kunna öva inför konserten som är på torsdag.Nej nu ska jag fortsätta med min NO inlämning så kram på er :)

JAG TOG EN KULA FRÅN DIG,OCH FICK EN SMULA TILLBAKS


Foto: Taget av självutlösare

Heey haha,sitter här h
emma och är riktigt trött.Vi har varigt och besökt ett gymnasium,jag valde att kolla Natur och Samhäll..ganska nice fast inte natur för jag tröttnade väldigt fort där inne.Senare ikväll är det utvecklingssamtal och det är inte direkt det bästa men..och imorgon är det matteprov!!Åh,asså jag har löst uppgifterna i boken flera gånger så vi får se hur det går imorgon.Just nu ska jag bara ta det lugnt för jag har verkligen ansträngt mitt ben idag och det skulle jag inte ha gjort känner jag.Får hoppa över idrotten imorgon då!Nej nu ska jag lyssna lite på musik så bye :)

MAN KAN KLARA ALLT,BARA MAN HAR VILJAN



Foto: Tagna av mig       Mitt favorit halsband!

Är hemma och har fortfarande riktigt ont i benet,haha asså jag känner att jag dör det gör så himla ont!!

DET ÄR BARA DU SJÄLV SOM KAN STYRA DIG


Bild: Taget av WEHEARTIT

Yes nu är man vaken,och snacka om att jag har ont i benet.Jag har sträckt mig!!
Kan inte gå ordentligt och det är inte okej känner jag.Igårkväll var det en riksitg rolig kväll,jag fick mysa med mina tre underbara vänner och kallar man för en lyckad kväll.Fick träffa en gammal vän som jag inte hade sett på evigheter.
Söndag = öva inför matteprov,mer än så blir det nog inte!Som ni ser blir min söndag trökig men jag hoppas ni får en bättre! :D

FÖRSTÅR INTE VAD DU MENAR



Foto: Taget av självutlösare   (klänning är från Vero Moda)

Haha det får bli ett snabbt inlägg,jag är trött men kan inte sova så jag lägger upp bilder på mig!
Besatt? Ah kanske (a)

DEN KÄNSLAN ÄR OBESKRIVILIG





Bild: Tagna från WEHEARTIT och LOOKBOOK

Snart blir det att hoppa in i
duschen och sen fixa mig för ikväll blir det fest!

JAG ROPAR PÅ DITT NAMN OM JAG BEHÖVER HJÄLP






Foto: Tagna av mig och syster   (igårkväll)

Godmorgon!
Just nu sitter en nyvaken sasse och lyssnar på en massa gamla låtar som väcker så himla mycket minnen.Allt från sorliga till roliga.
Lördag = duscha,öva inför matteprov mer än så vet jag inte just nu men.
Så hoppas ni får en fin lördag så hörs vi senare!
kram :)

TILL STRANDEN,DU OCH JAG HAND I HAND


Foto: taget av kusin (bilden är gammal,och jag visar bara att hur jag ser ut med glasögon)

Snacka om att jag har ont i ögonen hahaha!Jag tror jag behöver mina glasögon igen -_-
Jag har haft det förut och ska dra till en optiker för att kolla synen igen.Nu ska jag börja fixa mej för snart kommer det gäster hem till oss.Dagen idag var tröttsam,haha vi hade konditionstest och det gick väl bra för mej tror jag.Men kram på er nu :)

FLYGER IVÄG SOM ETT PAPPERSFLYGPLAN


Bjuder på en jätte gammal bild på mej och bästa vän!<3

Haha nu är man hemma efter att vart i stan och köpt ett par knästrumpor,behövdes ett par vita för jag har blåa,svarta och gråa (a) Just nu skriver jag klart min NO uppgift och sen blir det att studa,jag som trodde man kunde chilla lite.Ordet chilla finns inte hos lärarna har jag märkt!!!Nej får ta och fortsätta med den nu så kram på er folket och hoppas ni får en fin kväll! :)

SOM ATT INTE KUNNA ANDAS ALLS



Foto: Taget av självutlösare

Sitter hemma och lyssnar på musik och smsar bästavän att vi måste ses ikväll eftersom jag inte såg henne i skolan idag? Båda var där men konstigt nog såg vi inte varandra och det känns typ hemskt så vi måste innan dagen är över.Nu ska jag studa lite matte eftersom det är prov på Tisdag -_-
Puss och kram på er alla :)

FORTSÄTT KÄMPA,DET ÄR DET ÄNDA MAN FÅR HÖRA AV ER


KÖP ETT LIV KANSKE


Foto: taget av mej             Min favorit bok! (L)

Snacka om att jag har träningsvärk asså!Det gör skit ont i kroppen efter ett gymnastiks pass säger jag bara haha!Nu ska man chilla och ta det lugnt ;)

VI KAN SJUNGA VARJE DAG OCH NATT


Konstig min ja,jag vet!Mobbas inte ;)



Nu är jag hemma!! Och snacka om att det finns måånga gymnasium att välja mellan asså.Det var några från sminkgrej linjen och dom provsminkade mej.Snacka om att dom är bra!!Nu ska jag titta på tv,hoppas ni får en fin kväll! :)


DU VET VART JAG FINNS






Foto: Taget av självutlösaren  Dagens: Oversize tröja/inte köpt själv  Linne/JC  Leggins/"Calypzo"  Klocka/Gucci  Hlasduk/Cheap Monday

Tjo!
Nu är man hemma och har precis ätit,hade ju prov idag och det gick bra känner jag.Jag svarade på alla utom en och det var 15 frågor.Om någon timme ska man iväg och spela gitarr och sen fort dra till skolan för det är gymnasiemässa ikväll.Så jag ska ta och sitcka lite nu!
Bye :)

UTAN DEJ ÄR MAN INGET


Bild på min stickning,visst har jag kommit långt? :D

Jag just nu!


Haha yees!
Jag var helt enkelt tvungen att lägga upp lite nya bilder med min nya sötnos!<3

STÅR ENSAM KVAR,SOM VANLIGT


Foto: Taget av självutlösaren (bilden är gammal men jag vill bara visa att jag hade den här tröjan idag,min älskade Edward Cullen tröja)

Hej på er!
Jag vet,ganska sen uppdatering men så kan det vara när man har ett fullt chema.Först var det ju skola och sen hade jag en haltimme på mej att äta och dra och spela gitarr,och nu måste jag sitta och studa inför prov som vi har imorgon.Så jag hinner inte skriva så mycket mer,hoppas ni hade en lugn dag idag.
Juste,pappa kom hem med en ny systemkamera och jag kan ju säga att det är den tredje hahaha.Nej men jag ska vara försiktig!Ska börja ta kort imorgon,den ska ladda -_-
Kram :)

SOMMAR VART TOG DU VÄGEN?










Ni får nöjja er med lite bilder från sommaren!Snacka om att det har gått fort,jag hörde att det skulle börja snöa snart också? Imorgon är det skola som vanligt och jag kommer inte uppdatera så mycket som jag gör på helgerna,men det får man väl leva med.
Ha en fin kväll! :D


DET ÄR DU SOM FÅR SOLEN ATT LYSA,OCH MEJ ATT LE


Just nu sitter jag och lyssnar på Oskar linnros låtar och känner mej halv död och vet inte hur jag ska klara av hela dagen haha.Vi hörs!

MIN ENGEL




Foto: Taget av mej || Ouftit: T-shirt/Cheap Monday  Kjol/Lindex  Leggins/HM

Godmorgon alla fina!
Nu sitter man vaken här på det kalla golvet haha och skriver klart min novell som verkligen är så kul *host host*.
Igårkväll kom jag hem rätt sent så jag orkade inte ladda upp nått haha,ja jag är ganska trött av mej!
Får fortsätta med novellen nu,hoppas ni får en bra dag och inte sitter hemma som jag och studar :)
puss och kram!


BREDVID DITT NAMN STÅR ETT NAMN TILL





Bild: Tagna från WEHEARTIT

Hej på er!
Snart ska jag börja fixa i ordning mej,blir att dra iväg.Just nu lyssnar jag på Oskar Linnros - Från och med du,den är riktigt bra och man tröttnar inte på den heller.Måste även passa på att säga att Elin och Daniel i IDOL var riktigt duktiga igår.Det var som att höra självaste P!nk sjunga och Daniel jag menar hallå eller.Hans utseende säger
nästan allt hahaha,nej men han är duktig och söter med.Får ta och fixa mej nu som sagt,ha det fint!
:)

VART KAN MAN BÖRJA LETA FÖR ATT HITTA EN SÅN SOM DU?


JAG KOMMER ALDRIG LÄMNA DEJ


Foto: Tagen av kusin  Modell: jag

Godmorgon!
Haha jag vaknade en aning tidigare idag eftersom jag skulle ha tränat idag klockan 9.00 men jag vaknade med ont i magen och det har inte gått över än så det blev ingen simning idag för mej.Får se om jag kan dra på torsdag istället.
Lördag = studa inför So prov,kanske dra ner till stan sen om jag kan och hinner mer än så vet jag inte just nu.
Jag stack för att kolla till kaninen förut och snacka om att det är kall, jag ser vädret på nätet just nu och det ser ut att bli snö i veckan.Typiskt,jag som älskar hösten när det är lite småkallt inte jäätte kallt ju!
Men men,nu får jag sätta igång med so:n så ha en fin dag!
Kram sasse! :)

FRÅN OCH MED NU




Bild: bilderna är tagna från lite alla möjliga sidor

Välkommen till min nya blogg!


Hey!

Jag ska börja blogga här istället,känner mej mer bekväm om man säger så haha.Nej men jag har bloggat här förr och ska börja göra det igen.Hoppas ni fortfarande tycker om bloggen bara för att jag har ändrat lite och sånt men annars så kommer jag blogga som vanligt.Kan hända att allt inte ser likadant ut men det får vi leva med.Dagen idag blev att åka till Göteborg och gick runt på universeum med alla nior på skolan,det var hyfsat bra.Haha det roliga var nog egentligen att jag var flum på bussen och skit!Jaja,resten orkar jag inte ta nu.Hoppas ni hade en fin dag!

Kram


RSS 2.0